Over ons

 

Football lovers

 

Wij zijn 2 jonge scholieren die allebei een passie hebben voor voetbal en geïntrigeerd zijn door coaching. Wij willen met deze blog onze passie delen met de rest van de wereld en zoveel mogelijk coaches helpen met onze do’s en don’ts. 

some cool facts about us 

Nick is nog niet zo lang geëngageerd in voetbal. Hij was altijd geïnteresseerd in voetbal en vond het leuk om te spelen en naar te kijken. Maar hij vond nooit de moed om voor een club te spelen omdat hij dacht dat hij niet goed genoeg was. Nick bleef kijken naar voetbal en ook naar matchen van zijn vrienden en bleef analyseren hoe hij zelf ook kon verbeteren in de sport. Ondanks zijn tekort aan zelfvertrouwen is hij vorig jaar begonnen met zaalvoetbal en staat hij tussen de palen. Hij heeft er spijt van nooit eerder begonnen te zijn omdat hij nu de tijd van zijn leven heeft. Nick heeft ook al moeten coachen voor het team en ondanks de nederlaag die zijn team toen had geleden begint hij meer en meer te leren over hoe hij moet coachen. 

Evert, daarentegen heeft al jaren ervaring in verband met de sport en ondanks een jaar geleden overgeschakeld te zijn naar atletiek blijft het een hobby voor hem. Evert heeft veel respect voor zijn coaches van zijn vorige club en leerde al veel bij over het vak. 

Our goals 

Wij willen u helpen om more than a coach te worden. Iedereen is welkom op onze site; nieuwe coaches, ervaren coaches, spelers… Voor ieders wat wil! Wij staan ook altijd open voor tips en tricks die we nog niet op onze site hebben gezet. Wees zeker om ons hier te contacteren moest u iets willen delen met ons.

Samen willen wij ervoor zorgen dat onze website vermaak en kennis met zich mee brengt bij onze bezoekers.

Wij hopen dat onze site u helpt een betere coach te worden.

Evert Druyts en Nick Torres Beltran